OKTÓBERBEN ELINDULT A FŐZŐISKOLÁM! Mindenkit szeretettel várunk, aki szeret sütni-főzni, barátkozni. Bővebb információ: http://www.fozoiskolamind.hupont.hu vagy telefonon: 06 30 900 6578
GYERE ÉS ÉREZD JÓL MAGAD!!!
http://www.fozzkeveremkavarom.network.hu
Szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe kedves isnmerősöm Eszter blogját, ahol csodálatos sütiket, főételeket, és nem utolsó sorban nagyon kedves embereket ismerhettek meg.
http://www.singersgastro.blogspot.com
50 dkg brokkoli 2ág bazsalikom, vagy morzsolt 15-15 dkg piros és sárga koktélparadicsom 25 dkg laskagomba/én sima gombát használtam/ 2 kis padlizsán, 8 ek.olivaolja 5 ág friss majoranna 5-5 dkg mozzarella, parmezán, vajsajt/vagy én márványsajtot használtam, de a barátnőm füstölt karavánt, azzal is ugyanolyan finom/ sőt! só, bors A brokkolirózsákat 3-4 percig sós vízben előfőzzük, majd lecsöpögtetjük. A bazsalikomot csíkokra vágjuk, a gombát feldaraboljuk, a padlizsánt szeletekre vágjuk. A padlizsánszeleteket 3-3 ek. forró olajon, két adagban megsütjük. Sózzuk, borsozzuk és kivesszük. A visszamaradt zsiradékhoz öntjük a többi olajat, majd felhevítjük, 2-3 percig sütjük benne a paradicsomot, aztán majorannával, sóval, borssal ízesítjük, és kivesszük. A gombát a maradék olajban kevergetve jól megpirítjuk, megfűszerezzük, végül kivesszük. A zöldségeket összekeverjük a bazsalikommal, és nagyméretű tűzálló tálba halmozzuk. A mozzarellát felszeleteljük. A parmezánt meg a vajsajtot lereszeljük, a gorgonzolát apróra daraboljuk. A sajtokat a zöldségek tetején úgy osztjuk el, hogy az egyes fajták ne keveredjenek egymással. Előmelegített sütőbe tesszük, és 200 fokon 15 percig sütjük.